Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον απαιτητικό χώρο των Απεντομώσεων - Απολυμάνσεων (Αρ. Αδ. Υπ. Α. Α & Τρ. 67561/29-11-2017) σε όλη την Δυτική Ελλάδα με υποκαταστήματα σε Πάτρα, Πύργο, Κυπαρισσία και στο κεντρικό στο Βλαχόπουλο Μεσσηνίας.

Κύριο μέλημα της εταιρείας, από το ξεκίνημά της μέχρι και σήμερα αποτελεί, η απόλυτη και πλήρης εξυπηρέτηση των πελατών της με υπευθυνότητα, συνέπεια, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα.

Στελεχώνεται από μια ομάδα Γεωπόνων και Τεχ. Γεωπόνων, με πολυετή εμπειρία και υψηλή επιστημονική κατάρτιση, που εφαρμόζουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεντόμωσης και απολύμανσης για να προστατέψουν τους χώρους στους οποίους ζει και εργάζεται ο άνθρωπος, από τους ανεπιθύμητους εισβολείς. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούν είναι ασφαλή για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το φυσικό περιβάλλον, και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Α. Α. & Τ.

Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την αξιοπιστία των εξειδικευμένων στελεχών μας. και απαλλάξτε το χώρο που ζείτε και εργάζεστε από έντομα και παράσιτα, γρήγορα και αποτελεσματικά.
Επαγγελματικές και προσιτές υπηρεσίες για την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών.
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Οι υπηρεσίες αφορούν επίσης:

Καταπολέμηση αραχνών, σκορπιών
Εξειδικευμένες εντομοκτονίες (σκνίπες, κουνούπια, ξυλοφάγα, κοριούς, σκνίπες, σφήκες, έντομα αποθηκών)
Απώθηση Μυρμηγκιών
Φιδοαπωθήσεις
Ζιζανιοκτονίες
Καταπολέμηση αρουραίων σε χωράφια
Απολύμανση - Απόσμηση χώρων