- ΚΤΕΟ ΨΕΚΑΣΤΙΚΩΝ
Η επιθεώρηση των ψεκαστικών μηχανημάτων είναι υποχρέωση της χώρας απέναντι στην Ε.Ε. (Οδηγία 2009/128/ΕΚ η οποία ενσωματώθηκε στο εθνικό δίκαιο με το Ν.4036/2012). Η 26η Νοεμβρίου 2016 ήταν η ημερομηνία κατά την οποία έπρεπε να είχαν ελεγχθεί για τη σωστή λειτουργία τους όλα τα ψεκαστικά της χώρας.
Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η επιθεώρηση να γίνεται από ιδιωτικούς σταθμούς οι οποίοι θα πληρούν συγκεκριμένες απαιτήσεις. Ο έλεγχος πραγματοποιείται από πτυχιούχο και πιστοποιημένο μηχανικό ή γεωπόνο με βάση συγκεκριμένο πρωτόκολλο.

Ο πιστοποιημένος επιθεωρητής, γεωπόνος, Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος, είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα που ίδρυσε Σταθμό επιθεώρησης ψεκαστικών μηχανημάτων και σήμερα δραστηριοποιείται στο Βλαχόπουλο, την Κυπαρισσία, τη Σπάρτη, την Πάτρα και το Κορακοχώρι Πύργου Ηλείας.

Προτεραιότητά μας η υγεία των ψεκαστών και των καταναλωτών, η προστασία του περιβάλλοντος και η μείωση του κόστους παραγωγής.
- ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ - ΜΕΛΕΤΕΣ
Η γνώση και η εμπειρία αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο κατά την εκπόνηση μιας μελέτης.Ο σχεδιασμός, με όραμα και ευθύνη, για την ανάπτυξη της καλλιεργητικής σας δραστηριότητας, είναι για εμάς πολύ σημαντικός στόχος.

Για το λόγο αυτό έχουμε ιδρύσει γεωτεχνικό γραφείο στην Κυπαρισσία και παρέχουμε συμβουλές στον κάθε παραγωγό που επιθυμεί να εκμεταλλευθεί προγράμματα, που υλοποιούνται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, όπως το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δράσεις για σχέδια βελτίωσης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε.
- ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
Οι αναλύσεις εδάφους από το εδαφολογικό μας εργαστήριο μας βοηθούν να σας συμβουλεύουμε σωστά, για να γλιτώσετε χρήματα, κόπο και χρόνο.

Στόχος είναι μέσα από την ανάλυση, να φροντίσουμε ώστε στο χωράφι σας να γίνεται σωστή θρέψη των φυτών, να παράγονται ποιοτικά αγροτικά προϊόντα, να έχετε τη μέγιστη δυνατή παραγωγή με το μικρότερο δυνατό κόστος και να διατηρείται η ποιότητα των φυσικών πόρων. Η μείωση της νιτρορύπανσης είναι ακόμα ένας λόγος για την ορθολογική χρήση των φυτοφαρμάκων, πράγμα που μπορεί να επιτευχθεί μετά από μια εδαφολογική ανάλυση.
- ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ Μ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., που αποτελείται από έμπειρους γεωπόνους και τεχνoλόγους γεωπόνους, αναλαμβάνει την εκπόνηση ολοκληρωμένων γεωτεχνικών μελετών, με συνέπεια και επαγγελματισμό.
- ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον απαιτητικό χώρο των Απεντομώσεων - Απολυμάνσεων (Αρ. Αδ. Υπ. Α. Α & Τρ. 67561/29-11-2017) σε όλη την Δυτική Ελλάδα με υποκαταστήματα σε Πάτρα, Πύργο, Κυπαρισσία και στο κεντρικό στο Βλαχόπουλο Μεσσηνίας.

Κύριο μέλημα της εταιρείας, από το ξεκίνημά της μέχρι και σήμερα αποτελεί, η απόλυτη και πλήρης εξυπηρέτηση των πελατών της με υπευθυνότητα, συνέπεια, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα.

Στελεχώνεται από μια ομάδα Γεωπόνων και Τεχ. Γεωπόνων, με πολυετή εμπειρία και υψηλή επιστημονική κατάρτιση, που εφαρμόζουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεντόμωσης και απολύμανσης για να προστατέψουν τους χώρους στους οποίους ζει και εργάζεται ο άνθρωπος, από τους ανεπιθύμητους εισβολείς. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούν είναι ασφαλή για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το φυσικό περιβάλλον, και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Α. Α. & Τ.

Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την αξιοπιστία των εξειδικευμένων στελεχών μας. και απαλλάξτε το χώρο που ζείτε και εργάζεστε από έντομα και παράσιτα, γρήγορα και αποτελεσματικά.
Επαγγελματικές και προσιτές υπηρεσίες για την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών.
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Οι υπηρεσίες αφορούν επίσης:

Καταπολέμηση αραχνών, σκορπιών
Εξειδικευμένες εντομοκτονίες (σκνίπες, κουνούπια, ξυλοφάγα, κοριούς, σκνίπες, σφήκες, έντομα αποθηκών)
Απώθηση Μυρμηγκιών
Φιδοαπωθήσεις
Ζιζανιοκτονίες
Καταπολέμηση αρουραίων σε χωράφια
Απολύμανση - Απόσμηση χώρων
- SERVICE ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
Αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση γεωργικών μηχανημάτων.

Στον εξουσιοδοτημένο χώρο μας, αναλάβουμε με υπευθυνότητα την επισκευή μεγάλης γκάμας μηχανημάτων, που χρησιμοποιούνται στην αγροτική παραγωγή και όχι μόνο.
- ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ
Συμβάλλουμε σημαντικά στην διαδικασία των εξετάσεων για τη χορήγηση πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης των γεωργικών φαρμάκων σε παραγωγούς της περιοχής μας, με τη διάθεση χώρων, όταν και όποτε μας ζητηθεί από τους αρμόδιους φορείς.