- ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΣΙΔΗΡΙΚΑ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ HUSQVARNA

Διαθέτουμε γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα κορυφαίων οίκων, που εγγυώνται ασφάλεια και αποτέλεσμα σε κάθε ενδεδειγμένη εργασία, όπως κατεργασία εδάφους, σπορά, άρδευση, λίπανση, ψεκασμό κ.λπ., σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του είδους.
Ως αντιπρόσωποι της HUSQVARNA, της ηγέτιδας εταιρείας σε προϊόντα κήπου, πάρκων, δάσους και αγρού προσφέρουμε ιδανικές λύσεις για τον επαγγελματία αλλά και κάθε περιστασιακό χρήστη.
Επίσης, σε εμάς θα βρείτε χρώματα, σιδηρικά και εργαλεία για κάθε ανάγκη.


- ΕΦΟΔΙΑ, ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ, ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, ΣΠΟΡΟΙ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτοντας όλες τις καλλιεργητικές ανάγκες από τη σπορά μέχρι τη λίπανση και τη φυτοπροστασία, με υψηλή ποιότητα προϊόντων και άριστη τεχνογνωσία.

 

- ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΟΜΠΕΣ, ΞΥΛΟΥ, ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

Διαθέτουμε σόμπες και θερμαντικά σώματα των πλέον αξιόπιστων εταιρειών, για κάθε χώρο, με την υψηλότερη απόδοση στη θέρμανση και την καλύτερη δυνατή οικονομία. Ενεργειακές σόμπες, σόμπες ξύλου και κάθε λογής θερμαντικά σώματα θα βρείτε στα καταστήματά μας, στο Βλαχόπουλο και τον Αριστομένη.

 

- ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ
Ολοκληρωμένα συστήματα προφύλαξης από άγρια ζώα

Κανονάκι κρότου και ηλεκτρικός φράχτης, η λύση που προτείνουμε για να κρατήσετε μακριά από την καλλιέργεια ή τον κήπο σας ανεπιθύμητους επισκέπτες.
Μαζί σχεδιάζουμε και υλοποιούμε σε όλη την Πελοοόννησο!
Επικοινωνήστε μαζί μας: Βλαχόπουλο, τηλ. 27220 84121, Αριστομένη: τηλ. 27220 92333

Ηλεκτρικός φράχτης με τροφοδοσία 220V, 15 χιλιόμετρα / 10.9KV / 1.1 Joule
Τον ηλεκτρικό φράχτη Corral συσκευή Σούπερ N1100 είναι σύμφωνη με το πρότυπο EN60335 της ΕΕ
Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του ηλεκτρικού φράχτη, από εξειδικευμένο συνεργείο, σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου.

Το κανόνι θορύβου παράγει μέχρι 120db και έχει 17820 κρότους με 12 κιλά αερίου. Χρησιμοποιήστε το κανόνι με βουτάνιο ή προπάνιο, με χρονοδιακόπτη από 2 έως 20 λεπτά. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και απλό στην λειτουργία.