Ο γεωπόνος Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος έχει αναπτύξει δραστηριότητα σε κάθε τομέα που έχει σχέση με τη γεωργική γη, παρέχοντας υπηρεσίες, συμβουλές, εφόδια, μηχανήματα για κάθε περίσταση και service μηχανημάτων
Είναι ο πρώτος που ίδρυσε σταθμό ελέγχου ΚΤΕΟ ψεκαστικών στην Πελοπόννησο. Η ομάδα του υλοποιεί γεωτεχνικές μελέτες, μελέτες σχεδίων βελτίωσης, έχει αναπτύξει τη δραστηριότητα στις απεντομώσεις - μυοκτονίες, στην εγκατάσταση ηλεκτρικών περιφράξεων με ολοκληρωμένα συστήματα προφύλαξης καλλιεργειών από άγρια ζώα. Επίσης, εγκαθιστά δίκτυα άρδευσης.
Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας λειτουργεί εδαφολογικό εργαστήριο.
Τα καταστήματα του γεωπόνου Κωνσταντίνου Μαθιόπουλου βρίσκονται στον Αριστομένη (τηλ. 2722092333, e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και το Βλαχόπουλο (τηλ. 2722084121) Μεσσηνίας, ενώ στην Κυπαρισσία λειτουργεί γεωτεχνικό γραφείο (επιστημονικός συνεργάτης Τσαφαρά Παναγιώτα 6945106486, Αλεξοπούλου 17, 2761022120, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
διατίθεται πλήρης γκάμα προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη επαγγελματιών ή ερασιτεχνών καλλιεργητών καθώς κι εφόδια, ενώ πραγματοποιείται και service μηχανημάτων.
Από τα ράφια των καταστημάτων δε λείπουν εργαλεία κι εξοπλισμός για το σπίτι, τον κήπο κ.λπ. Επίσης διατίθεται μεγάλη ποικιλία σε σόμπες.